Meditation


Meditation er igennem historien blevet brugt til at opnå selvindsigt og klarhed. Meditation er en vigtig del af bl.a. MediYoga for at rense sindet og få kroppen til at slappe af. Meditation giver pusterum og bidrager til at styrke viljen og evnen til at styre sin egen tilværelse bedst muligt. Meditation er den reneste form for yoga ifølge indisk yogafilosofi og det er først senere, at de fysiske yogaøvelser (asanas), er blevet tilføjet for at træne kroppen til at kunne sidde stille og meditere i længere tid. 

Meditation er en metode til at berolige vores sind og skærpe vores fokus samt øge vores koncentration og opmærksomhed. Vi lærer, at blive mere nærværende og at give slip på tankemylder og det, der forstyrrer krop og sind. Det er en træning i at være i stilheden. Når vi er mindfulde, bliver vi bevidste om, hvad der giver og tager vores energi. Det medfører, at vi begynder at handle på vores meditationspraksis og tager flere bevidste beslutninger.

Åndedrættet er igen en vigtig faktor til at bevare fokus og koncentration, når tanker og følelser dukker op under praksis. Meditation handler om at være med sig selv - en rejse ind til dit inderste.

Meditation er yderst effektiv på bl.a. flg. fysiske symptomer:

- Smerter generelt, men især hovedpine
- søvnproblemer
-hjerte- karproblemer

Meditation er effektiv på bl.a. flg. Psykiske symptomer:

-Uro og tankemylder

-manglende eller nedsat intuition, koncentration og opmærksomhed

- ubalancer i følelser, krop og sind


Tilbydes som en del af en virksomhedsaftale.

Varighed: Efter Jeres ønske. Det kan være kortere meditation som kan udføres foran pc'en eller af længere varighed i rolige omgivelser.