Stress- og lifecoaching


- Find din vej i livet! 

DRØMMER du om noget mere eller noget andet? Er du i tvivl om, om du er det rette sted i livet – enten arbejdsmæssigt eller privat? Er du typen der siger ”man ved, hvad man har, men ikke hvad man får” og mangler du MOD og HANDLEKRAFT til at gøre noget andet? 

Så kan LIFECOACHING ved mig føre dig videre mod dine mål!

Hos mig vil du opleve RUMMELIGHED – og plads til at se dig selv i øjnene, hvis det er det, du har brug for. Du vil opleve, at fordomme og fordømmelse er sat ud af spil. Til gengæld møder jeg dig med EMPATI og LIGEVÆRDIGHED – et frirum, hvor alle tanker og følelser er tilladte. Det er DIG der sætter dagsordenen for sessionerne og hvad de skal omhandle. Coachsamtalerne tager udgangspunkt i dine udfordringer, dine fremtidsdrømme, dit arbejdsliv og den organisatoriske ramme, du færdes og handler i. Jeg hjælper dig med at bryde dine negative tanke- og handlemønstre, overkomme forhindringer samt udfordringer        og erstatte dem med nye alternativer i ønsket om at skabe en POSITIV FORANDRING i livet. En rejse i SELVUDVIKLING til at blive et mere fuldkomment menneske, med mere ro og balance i krop, sjæl og sind og med en styrket fysisk og mental SUNDHED samt TRIVSEL.

Oplever du STRESS ifbm. ”at skulle være på og følge med” og at skulle leve op til egne og andres forventninger til en selv? Hvor følelser som ”at være utilstrækkelig” og ”magtesløs” dukker op og dræner din energi der hindrer dig i at leve et mere frit, taknemmeligt, kærligt, balanceret, ROLIGT og GLAD LIV. Jeg hjælper dig med at få øje på dine STYRKER, ryddet op i ”rygsækken” og leve det liv DU drømmer om. Jeg kan ikke ”fikse” dig, men jeg tager udgangspunkt i hvordan du har det lige nu og hvad du gerne vil opnå. Oplever du også ovenstående? Så kan STRESSCOACHING ved mig hjælpe dig af med din stress og finde mening og glæde ved livet igen. 

Jeg har selv haft stress, været ramt af sygdom og fundet en anden vej i livet, så jeg har de bedste forudsætninger for at kunne hjælpe DIG bedst muligt videre.

BOOK en samtale i dag, så er du allerede ét skridt videre i den rigtige retning!


Pris: 

Coaching 60 min. 
Pakkeforløb: 3 gange kr. 2200,-
Pakkeforløb: 5 gange kr. 3400,-

  Pakkeforløb: 10 gange kr. 6100,-

Stressforløb 60 min.
Pakkeforløb: 7 gange kr. 4500,- 


Tillægsydelse: NADA-behandling eller ørekugler kr. 50,-

Jeg tilbyder også online coaching som foregår via Zoom.

*Coaching tilbydes også som en del, af en virksomhedsaftale.

Det er muligt at læse mere om priser og foretage køb her: https://pranauniverset.dk/priser

Det er muligt at booke en samtale op til 12 timer før start.
Afbud skal ske senet 24 timer før start ellers opkræves det fulde beløb.