Virksomhedsaftale - Personalepleje


Hos PranaUniverset får din virksomhed en aftale om personalepleje, som yder en forebyggende indsats i forhold til fysisk og mental mistrivsel. Det hele foregår ude hos jer i virksomheden.

Din virksomhed har mulighed for:

-       Et tilbud der er skræddersyet og tilpasset specifikt til jeres behov og ønsker.

-       Forebyggende og stressreducerende indsats.

-       Mulighed for akut stressreducerende behandling, hvis en medarbejder sygemeldes med stresssymptomer.

-       Færre sygedage.

-       Øget performance og koncentration.

-       Øget fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

 

    PranaUniverset tilbyder jer:

-       MediYoga*, NADA-behandling**, Meditation samt Stress- og lifecoaching

-       Erfaren behandler og uddannet sygeplejerske med mange års erfaring.

-       In-house behandling og træning.


*MediYoga er en moderne, forskningsbaseret yogaform, specielt udviklet til terapeutisk brug. Det mindsker stress i kroppen og stiler mod en dybere balance og selvindsigt. Yogaformen er udviklet i Sverige i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen, og de programmer der undervises i, er baseret på kliniske studier.

Kombinationen af den vestlige moderne lægevidenskab og østens urgamle visdom og holistiske redskaber gør MediYoga unik. Undervisningen består af blide øvelser og stillinger, som kombineres med åndedræts-, meditations-, og afspændingsteknikker. Yogaen kan udføres på både stol og måtte.

MediYoga har målbar effekt på problemer som:

-       Atrieflimmer, forhøjet blodtryk, andre hjerterelaterede problemer, stress, let depression, angst, smerter, søvnbesvær, problemer i led og muskler.

Effekten du vil kunne opleve med MediYoga: Vejrtrækningen bedres, blodtrykket sænkes, det generelle velbefindende øges, du bliver mere afspændt og søvnen bedres, alt stress i kroppen mindskes, din energi og fleksibilitet løftes, hormonbalancen stabiliseres, fordøjelsen bedres.

 

**NADA er øreakupunktur og kan anvendes af ALLE mennesker. Kernen i NADA er at finde ro og blive bedre til at lytte til sig selv. NADA er hjælp til selvhjælp. NADA fremmer vores fysiske og mentale sundhed samt trivsel. NADA anvendes også ved stress, angst, uro, tankemylder, søvnbesvær, smerter, depression, ubalancer i krop og sind. NADA sænker puls og BT, øger vores koncentration, hukommelse og er meget velanset ift. bl.a. PTSD.

Ring eller skriv for at høre nærmere om, hvad jeg kan tilbyde Jer.