MediYoga


MediYoga (Medicinsk Yoga) er en forskningsbaseret terapeutisk yogaform som gennem blide yoga- og åndedrætsøvelser samt meditationer styrker fysisk og mental sundhed og trivsel. MediYoga er for ALLE, da alle øvelser kan laves liggende eller siddende (på måtte eller stol). MediYoga er særlig god for dig med fx stress, angst, søvnbesvær, depression, hjernerystelse, Parkinson, Sclerose, Alzheimers demens og øvrige demenssygdomme, spiseforstyrrelser, migræne, piskesmæld, hovedpine, hofte- og bækkenproblematikker, hjertekarsygdomme, fordøjelsesproblemer, skulder- og nakkeproblemer, skjoldbruskirtelubalance, lungesygdomme, kroniske smerter, apoplexi, ryg- og gigtlidelser.
MediYoga udføres altid ud fra dine evner og ressourcer. MediYoga handler om at lære at lytte til krop og sind. MediYoga sætter gang i kroppens egen evne til at hele, giver energi, fleksibilitet, klarhed og selvindsigt. 90% af alt det vi kalder sygdomme kan relateres til stress. Stress er når noget bliver for meget over længere tid, og det påvirker alle vores systemer i kroppen. MediYoga hjælper din krop med at aktivere det parasympatiske nervesystem, som giver dig ro, balance, nærvær og klarhed. MediYoga er udviklet i Sverige, hvor de bruger det aktivt i det svenske sundhedsvæsen, både ved egen læge og på sygehuset. Det er kun muligt at blive certificeret MediYoga instruktør, når man har grundlæggende medicinsk kompetence, hvilket jeg har som uddannet sygeplejerske med knap 20 års erfaring.

Åndedrætsøvelserne spiller en væsentlig rolle, da vejrtrækningen ofte er ubevidst, men kan bevidstgøres og ændres ved teknikker og derved påvirke dig, så der skabes en fysisk, mental og følelsesmæssig balance.
Hormonbalancen stabiliseres, fordøjelsen fungerer, puls og blodtryk sænkes og hjertet slår langsommere, musklerne slapper af, smerter dæmpes, søvnen bedres og cellefornyelse og immunforsvar fungerer.

Kom som du er - jeg har måtter og tæpper.
Du er velkommen til at opholde dig i min hyggelige og rolige lounge før og efter, hvor der er snacks og drikkevarer tilgængelig.
Varighed: 1t og 15min.

Pris:
1 session kr. 150,-
 6 sessioner kr. 810,- 
8 sessioner kr. 1040,-
12 sessioner kr. 1500,- 

Ift. enkelt sessioner er det muligt at booke plads tidligst 120 timer og senest 12 timer før start. Afbud skal ske 12 timer før start ellers opkræves det fulde beløb og klip refunderes ikke.


*Tilbydes også som en del, af en virksomhedsaftale.
Ønsker du at læse mere om MediYoga tryk på dette link:  https://dk.mediyoga.com/