MediYoga Kidz


MediYoga Kidz er for alle børn og unge mellem 2-17 år og henvender sig til børn i daginstitutioner, folkeskoler og dagbehandlingstilbud, samt i mit Univers.
Kort sagt har alle børn uanset diagnose eller ej, glæde af at lave yoga. Børnene vil blive mødt, som den de er. MediYoga virker godt til børn og unge, der kan føle sig stressede, angste, deprimerede, har tankemylder og har svært ved at finde ro i krop og sind - herunder bl.a. ADHD mfl.
I forhold til det moderne samfund, hvor mange har travlt og er stressede, arbejdes der i yoga med at sætte tempoet ned, finde ro, og lukke af for uvedkommende stimuli/ forstyrrelser. MediYoga er et Pædagogisk værktøj som kan bruges til at fremme børnenes evne til at fokusere, øge koncentrationen, fremme konflikthåndtering, dæmpe arousal, finde ro, arbejde roligt, mærke sig selv og blive bevidst om sin ”gode ven”, åndedrættet.

MediYoga Kidz og mor, far og barn MediYoga er sjove yogaøvelser, der er pakket ind i en fortælling, som børnene elsker at være en del af.

Varighed: 20-30 min. for de 2-6 årige 
30-45 min. for de 7-12 årige


MediYoga Teens består at yogaøvelser med et godt flow, hvor både pulsen stiger og sænker sig igen under afspænding og meditation. Fokus er at styrke unges fysiske og mentale helbred samt gøre dem kropsbevidste og tilpas med dem selv. Tilbydes som ydelse i PranaUniverset samt ud af huset.

Varighed: 60 min. for de 13-17 årige 

Pris:
1 session kr. 110,-

Det er muligt at booke plads op til 12 timer før start. 

Afbud skal ske 12 timer før start ellers opkræves det fulde beløb og klip refunderes ikke.

Tilbydes som et event eller workshop i PranaUniverset eller ude ved Jer i dagplejen, institutioner samt skoler.
Ring eller skriv for yderlig info.
Mor, Far, Barn MediYoga 2-6 år

MediYoga Kidz 7-12 år

MediYoga Teens 13-17 år

Ønsker du at læse mere om MediYoga, tryk på dette link:  https://dk.mediyoga.com/